piotrkur Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 Taniej na Mojehobby niż w ich sklepie.. Cytuj
slawekmalysek Napisano 16 Października 2021 Napisano 16 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 22:35, piotrkur napisał: Taniej na Mojehobby niż w ich sklepie.. Nie tylko Ale jaja się zaczynają kiedy czegoś brak Cytuj
piotrkur Napisano 17 Października 2021 Napisano 17 Października 2021 10 godzin temu, slawekmalysek napisał: Nie tylko Ale jaja się zaczynają kiedy czegoś brak A przeważnie brak czegoś ,co aktualnie jest Ci potrzebne...Życie! Cytuj
slawekmalysek Napisano 17 Października 2021 Napisano 17 Października 2021 3 godziny temu, piotrkur napisał: A przeważnie brak czegoś ,co aktualnie jest Ci potrzebne...Życie! Akurat miałem co innego na myśli Cytuj
Seb Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Napisano 2 Czerwca 2022 "Commander Copula for Tiger I & II Tanks" RE35-0441 To nie nowość, ale ku przestrodze dla ewentualnych kupujących. Tak się złożyło, że zabrakło mi kopułki Tygrysa i zmuszony byłem do zakupu tego żywicznego elementu od Panzer Art-a. Po otwarciu pudełeczka od razu w oczy rzuciło mi się tragiczne rozmieszczenie kanałów wlewowych: To między czerwonymi kreskami to był jeden wielki glut! Oczyszczenie tego zajęło mi kilka godzin żmudnego rzeźbienia w żywicy, a i tak nie byłem w stanie osiągnąć takiego efektu jak na czystym fragmencie. Już samo to dla mnie dyskwalifikuje tego producenta, ale to nie koniec W pudełku brakowało samego włazu, ale po mojej interwencji sklep Moje Hobby zareagował bardzo szybko i po dwóch dniach brakujący element otrzymałem. A oto efekt zamontowania włazu: Myślę, że widać o co chodzi. Tak że brawo Panzer Art, jesteście prawdziwymi artystami! Dodam jeszcze, że prowadnica mg pochodzi od Dragona, bo ta z kompletu to jakieś nieporozumienie. Pzdr Ps. Kiedyś kupiłem od nich gaśnice niemieckie, nie pamiętam już czy było ich w komplecie 6 czy 8, ale tylko 2 nadawały się do użytku. Cytuj
bulik58 Napisano 1 Lipca 2022 Napisano 1 Lipca 2022 W dniu 2.06.2022 o 16:57, Seb napisał: "Commander Copula for Tiger I & II Tanks" RE35-0441 To nie nowość, ale ku przestrodze dla ewentualnych kupujących. Tak się złożyło, że zabrakło mi kopułki Tygrysa i zmuszony byłem do zakupu tego żywicznego elementu od Panzer Art-a. Po otwarciu pudełeczka od razu w oczy rzuciło mi się tragiczne rozmieszczenie kanałów wlewowych: To między czerwonymi kreskami to był jeden wielki glut! Oczyszczenie tego zajęło mi kilka godzin żmudnego rzeźbienia w żywicy, a i tak nie byłem w stanie osiągnąć takiego efektu jak na czystym fragmencie. uż samo to dla mnie dyskwalifikuje tego producenta, ale to nie koniec W pudełku brakowało samego włazu, ale po mojej interwencji sklep Moje Hobby zareagował bardzo szybko i po dwóch dniach brakujący element otrzymałem. A oto efekt zamontowania włazu: Myślę, że widać o co chodzi. Tak że brawo Panzer Art, jesteście prawdziwymi artystami! Dodam jeszcze, że prowadnica mg pochodzi od Dragona, bo ta z kompletu to jakieś nieporozumienie. Pzdr Ps. Kiedyś kupiłem od nich gaśnice niemieckie, nie pamiętam już czy było ich w komplecie 6 czy 8, ale tylko 2 nadawały się do użytku. To miales szczescie ze sklep ci pomogl, ja na wymiane wadliwych kol do Pantsira Zvezdy przez P. Art czekalem 3 m-ce, nie wspomne ilosci email. 1 Cytuj
Marcin K. Napisano 18 Listopada 2024 Napisano 18 Listopada 2024 Odświeżam wątek z pytaniem o gąsienice w skali 1/35 tejże firmy. Konkretnie do Shermanów, choć nie tylko.Ma ktoś z Kolegów wiedzę czy warto kupować? Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi