piotrkur Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Taniej na Mojehobby niż w ich sklepie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 16 Października 2021 Share Napisano 16 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 22:35, piotrkur napisał: Taniej na Mojehobby niż w ich sklepie.. Nie tylko Ale jaja się zaczynają kiedy czegoś brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 10 godzin temu, slawekmalysek napisał: Nie tylko Ale jaja się zaczynają kiedy czegoś brak A przeważnie brak czegoś ,co aktualnie jest Ci potrzebne...Życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 3 godziny temu, piotrkur napisał: A przeważnie brak czegoś ,co aktualnie jest Ci potrzebne...Życie! Akurat miałem co innego na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 "Commander Copula for Tiger I & II Tanks" RE35-0441 To nie nowość, ale ku przestrodze dla ewentualnych kupujących. Tak się złożyło, że zabrakło mi kopułki Tygrysa i zmuszony byłem do zakupu tego żywicznego elementu od Panzer Art-a. Po otwarciu pudełeczka od razu w oczy rzuciło mi się tragiczne rozmieszczenie kanałów wlewowych: To między czerwonymi kreskami to był jeden wielki glut! Oczyszczenie tego zajęło mi kilka godzin żmudnego rzeźbienia w żywicy, a i tak nie byłem w stanie osiągnąć takiego efektu jak na czystym fragmencie. Już samo to dla mnie dyskwalifikuje tego producenta, ale to nie koniec W pudełku brakowało samego włazu, ale po mojej interwencji sklep Moje Hobby zareagował bardzo szybko i po dwóch dniach brakujący element otrzymałem. A oto efekt zamontowania włazu: Myślę, że widać o co chodzi. Tak że brawo Panzer Art, jesteście prawdziwymi artystami! Dodam jeszcze, że prowadnica mg pochodzi od Dragona, bo ta z kompletu to jakieś nieporozumienie. Pzdr Ps. Kiedyś kupiłem od nich gaśnice niemieckie, nie pamiętam już czy było ich w komplecie 6 czy 8, ale tylko 2 nadawały się do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 W dniu 2.06.2022 o 16:57, Seb napisał: "Commander Copula for Tiger I & II Tanks" RE35-0441 To nie nowość, ale ku przestrodze dla ewentualnych kupujących. Tak się złożyło, że zabrakło mi kopułki Tygrysa i zmuszony byłem do zakupu tego żywicznego elementu od Panzer Art-a. Po otwarciu pudełeczka od razu w oczy rzuciło mi się tragiczne rozmieszczenie kanałów wlewowych: To między czerwonymi kreskami to był jeden wielki glut! Oczyszczenie tego zajęło mi kilka godzin żmudnego rzeźbienia w żywicy, a i tak nie byłem w stanie osiągnąć takiego efektu jak na czystym fragmencie. uż samo to dla mnie dyskwalifikuje tego producenta, ale to nie koniec W pudełku brakowało samego włazu, ale po mojej interwencji sklep Moje Hobby zareagował bardzo szybko i po dwóch dniach brakujący element otrzymałem. A oto efekt zamontowania włazu: Myślę, że widać o co chodzi. Tak że brawo Panzer Art, jesteście prawdziwymi artystami! Dodam jeszcze, że prowadnica mg pochodzi od Dragona, bo ta z kompletu to jakieś nieporozumienie. Pzdr Ps. Kiedyś kupiłem od nich gaśnice niemieckie, nie pamiętam już czy było ich w komplecie 6 czy 8, ale tylko 2 nadawały się do użytku. To miales szczescie ze sklep ci pomogl, ja na wymiane wadliwych kol do Pantsira Zvezdy przez P. Art czekalem 3 m-ce, nie wspomne ilosci email. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano Poniedziałek o 10:35 Share Napisano Poniedziałek o 10:35 Odświeżam wątek z pytaniem o gąsienice w skali 1/35 tejże firmy. Konkretnie do Shermanów, choć nie tylko.Ma ktoś z Kolegów wiedzę czy warto kupować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi