mydlo Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Dokładnie jak pisze smialus! Pomimo że w tej skali pewnie ich nie widać, to model bez linii wygląda jak łysy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 27 Września 2012 Autor Share Napisano 27 Września 2012 Będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 5 Października 2012 Autor Share Napisano 5 Października 2012 Skleiłem skrzydła - górę z dołem. No i na spodzie pojawiły się ponad milimetrowe szpary, które zalałem płynną szpachlówką (Gunze Dissolved Putty). Teraz kilka dni trzeba odczekać, bo tyle mniej więcej ten preperat schnie (najdłużej schnąca szpachlówka, jaką znam - Gunze, zarówno biała w tubce - White Putty, jak i ta 'rozwodniona' w słoiczku). Stąd tak rzadko jej używam. Ale do tego co teraz zrobiłem nadaje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 5 Października 2012 Share Napisano 5 Października 2012 Lecisz jak przysłowiowy MIG. Zgadzam się z Twoimi spostrzeżeniami odnośnie szpachlówki, Gunze jest pod tym względem kiszkowata co do schnięcia. Ale jedna zaleta jest, co byś nie musiał tego szlifować można ładnie ją zmyć, zetrzeć jak kto woli, zmywaczem do paznokci ale bez zawartości acetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 7 Października 2012 Autor Share Napisano 7 Października 2012 Gunze jest pod tym względem kiszkowata co do schnięcia. Heh, szpachlówek różnorakich ci u nas dostatek. Ale do wypełnienia tych rowów na łączeniu akurat Gunze była odpowiednia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi