sotter Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Witam Kolegów, debiutując w tym dziale dosyć nietypowym projektem. Zważywszy na skalę, waloryzacja samolocików będzie ograniczona W rolach głównych Nell w malowaniu z 1 Chutai Mihoro Kokutai, i Betty z 2 Chutai Konoya Kokutai na lotnisku Thu Dau Moi szykujące się do rozprawienia z Force Z. Dioramkę uzupełnią blaszane budyneczki z Allinace Model Works, kilka blaszanych pojazdów od Five Star Model i jakieś duperele. Skalę problemu obrazują zdjęcia z budowy ciężarówki (typ 94) Tutaj Betty na tle zbiornika na wodę. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś poratuje mnie zdjęciami lotnisk japońskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol3414 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Taka skala to czysta perwersja, chętnie popatrzę ale nigdy się nie odważę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Już pal licho samoloty, ale zobaczcie na rozmiary tych pojazdów Zakładam, że skoro to diorama (a w zasadzie 'dioramka', biorąc pod uwagę rozmiary), to i 'ludziki' będą . Widziałem kiedyś takie blaszane w 1/700. Chociaż określenie 'widziałem' jest użyte raczej na wyrost - po prostu patrząc na ramkę blaszek uwierzyłem, ze to postaci są. Zważywszy, że już te w skali 1/350 wydawały się być baaaardzo małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi