hadzi Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 co to za samolot rok 5 lub 6 "Niebudowy" Avanti rok 5 w tym czasie mial 2 wypadki i musial byc sklejany na nowo. Pomalowany eksperymentalnie swietnymi farbami przez Przyjaciela, ktory chce je wprowadzic na rynek (wiec jeszcze nie moge powiedziec-moze sam sie odezwie). dwa z kilkunastu zaczetych modeli, mam nadzieje skonczyc je w pazdzierniku jak i RWD-13 i P-50 Ardpola.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 A ten Avanti to jakiej firmy produkt? Choruję na model tej maszyny. Błagam, tylko nie mów, że Broplan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Pierwszy to Vacu Broplan Szczerbakow Szcze-2, chyba dobrze napisałem Szkoda że go we wtrysku nie robią, ale od biedy to bym nawet tego Broplana kupił jak by sie pokazał za rozsądne pieniądze Avanti to raczej jakiś zagraniczny, gdzieś kiedyś coś widziałem/słyszałem, ale pamięć zawodzi A to w 1/72 ta włoszczyzna LPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 28 Września 2012 Autor Share Napisano 28 Września 2012 Sew a czemu nie Broplan? Artek masz racje to Szczerbakow-2 wlasnie Broplan. Troche sp...artaczylem lata temu przy wycinaniu niektorych elementow, wiec nie bedzie to najlepszy model z tego zestawu. Avanti to 72 Italresin czy jakos tak. Moze bedzie za kilka lat polski model, cos tak slyszalem, ze to niewykluczone jest. Temu Wlochowi slabo wyszly przekroje na obu stronach (lekki brak symetri w nich), chyba ze znowu ja cos przekombinowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 a czemu nie Broplan? Bo Broplan mnie odesłał w cholere jak chciałem kupić coś od niego ;). Konkretnie do AVMegastore, gdzie za przesyłkę liczą sobie 25 Euro. Więc stwierdziłem, że sobie odpuszczę wszelkie produkcje Broplana. Ot co. Moze bedzie za kilka lat polski model, cos tak slyszalem Też coś takiego słyszałem i to całkiem niedawno. Zdaje się nawet kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Moze bedzie za kilka lat polski model, cos tak slyszalem, ze to niewykluczone jest. Żywica, czy wytrysk? Bardzo ciekawy jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 Żywica, w przypadku o ktorym ja wiem. Narazie sklania sie potencjalny producent do 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 48? Miodzio, pozostaje tylko czekać i liczyć na to, że nie będzie to gniot za parę stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Gniot nie będzie na pewno, ale parę stówek może 'ważyć' ;). Wszak to żywica, też coś mi się obiło o uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi