Tomasz Z.Kędzierski Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Nasz kolega klubowy zapowiada na listopad edycję limitowanych kalek w skali 1:48,1:72 i 1:144 dla MiG-ów 29 z Mińska Mazowieckiego o n-rach bocznych 15, 56 i 111 oraz do Su22M3K z 40 ELT w Świdwinie po więcej informacji zapraszam na stronę IPMS Świdnica http://www.ipmsswidnica.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=209:kalkomanie-nowo-zapowiedzi-2012&catid=11:decals-a-t-shirts&Itemid=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Witam, czy jest już ustalona cena kalek w 1/48? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasanga Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Cena pewnie ustalona. Miesiąc temu napisałem na ich skrzynkę kontaktową, którą jest podana na ich stronie , w sprawie kalek do SU-22, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Tak więc Leszku trzeba się uzbroić w cierpliwość..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Z.Kędzierski Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 Cena pewnie ustalona.Miesiąc temu napisałem na ich skrzynkę kontaktową, którą jest podana na ich stronie , w sprawie kalek do SU-22, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Tak więc Leszku trzeba się uzbroić w cierpliwość..... zamiast dywagować proszę kliknąć w adres strony z pełną informacją (na dole pod zdjęciami). w informacji jest bezpośredni kontakt z autorem i wydawcą kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Wysłałem informację o rezerwacji i pytanie odnośnie ceny. Poczekamy, zobaczymy. Fajnie że ktoś się wziął za takie tematy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Fajnie że ktoś się wziął za takie tematy .Ale wszystkie te tematy od dawna są już opracowane i dostepne Poza tym, co robi napis jubileuszowy 60 lat przy malowaniu 3713 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasanga Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Właśnie dostałem odpowiedź 1:48 -25 zł 1:72 -24 zł 1:144 - 11 zł plus koszt wysyłki list polecony priorytetowy -4,5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi