Messer Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Witam, Ostatnimi czasy dłubie nie swoje modele, a oto jeden z nich - Toyota GT86 ze stajni Tamiya. Modelik bardzo przyjemny, choć nie ukrywam że jak za tą cenę mocno uproszczony. W zestawie mamy wkładkę silnika boxer, bardzo proste zawieszenie, ładnie zdetalizowane wnętrze i piękną bryłę nadwozia ;) Podział części i ich spasowanie jest sensowne, na duży plus zasługuje rozwiązanie spasowania komory silnika " na zatrzaski" przez co nie widać łączeń komora - karoseria. Ten model miał być prosto z pudełka - wg życzenia klienta - od siebie dodałem tylko kilka kabli pod maską. Na zdjęciach zobaczyłem kilka rzeczy do poprawki ( linia podziału na tylnej klapie, 2 linie do wyczyszczenia z resztek pasty, jedna felga do odmalowania na krawędzi, róg maski do przepolerowania ) - resztę pewnie sami wypatrzycie Na początek zdjęcia a'la reklamowe: A teraz reszta: Silnik, a właściwie to co widać: I dwie niestandardowe fotki wnętrza: Kiepski ze mnie fotograf, więc odcień odbiega od rzeczywistości - gołym okiem jest to krwista czerwień Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobain Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Bardzo miły model dla oka . Pomysł z pierwszymi fotkami bardzo fajny i podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Faktycznie ciekawa sesja zdjęciowa,ale i tak mimo półmroku widać ładnie połozony lakier na karoseri i czystość w wykonania drobniejszych elementów.Dobra robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Model pierwsza klasa, jak zwykle z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Pierwsza klasa . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi