Botan Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Przed godziny na fejsie na stronie gazety "Archeologia wojenna" Cytuję: Nowy tom Archeologii Wojennej już wkrótce... A w nim??? Sensacja i niespotykane fotografie. PzKpfw IV (Panzerkampfwagen IV) z polskimi.... Tak, dokładnie tak...z polskimi oznaczeniami! Z naszym ( choć ludowym orłem oraz z polskim numerem! ). Nigdy wcześniej nie publikowane... Choć chodziły "legendy", że one istnieją... Legenda stała się ciałem! I fotografia: link https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/522816_484243334931205_1408760550_n.jpg I tutaj, nie wiem czy nie za duża: Trzeba będzie kupić ten numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 wyjątkowo ciekawe, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi