Jędrek Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Witam, kto nie był niech żałuje swoich fotek nie mam, ale dla ciekawych jak było podaję trzy linki z sieci KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 drugi link to zdjęcia użytkownika, który i u nas kiedyś się pojawił - moloportowe jak ktoś ma własne fotki i chce się nimi podzielić to zapraszam Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Znaczy byles Jedrek ? Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 znaczy się byłem ale jak dla mnie za krótko Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PKD4GA Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Bylo cos fajnego z literatury do kupienia ? No bo inne wrazenia to wiadomo Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 szczerze to w tym dzikim tłumie zwiedzających wszelakie stoiska mnie nie interesowały (z racji gorąca poza jednym.. ze złocistym płynem ), skupiłem się na oglądaniu tego co najciekawsze jedynie zauważyłem stoisko muzyczne z szantami, folkiem, nutami itp. z ciekawostek TU jest do pobrania plan ustawienia jednostek w pdf Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts