Jędrek Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, kto nie był niech żałuje swoich fotek nie mam, ale dla ciekawych jak było podaję trzy linki z sieci KLIK 1 KLIK 2 KLIK 3 drugi link to zdjęcia użytkownika, który i u nas kiedyś się pojawił - moloportowe jak ktoś ma własne fotki i chce się nimi podzielić to zapraszam Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Znaczy byles Jedrek ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2007 znaczy się byłem ale jak dla mnie za krótko Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Bylo cos fajnego z literatury do kupienia ? No bo inne wrazenia to wiadomo Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2007 szczerze to w tym dzikim tłumie zwiedzających wszelakie stoiska mnie nie interesowały (z racji gorąca poza jednym.. ze złocistym płynem ), skupiłem się na oglądaniu tego co najciekawsze jedynie zauważyłem stoisko muzyczne z szantami, folkiem, nutami itp. z ciekawostek TU jest do pobrania plan ustawienia jednostek w pdf Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi