tangogolf Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Witaj. http://www.ebay.com/itm/Skunk-48010-1-48-HH-60J-Jayhawk-/370680412308?pt=Model_Kit_US&hash=item564e463894 Koszt sciagnięcia: ok. 45$ x 3,2zł= 144 zł + 10zł przesyłka w Polsce. Razem ok. 150 - 160 zł. Zalezy po ile $ będzie tego dnia. Bez przesady jednak, za 1=48 to nie duze pieniadze. wszystko masz pod kontrola, bo wiesz jaka aukcje gram i ile co kosztuje. Mozna szukac tańszego ale to raczej nie mozliwe. ja ściagnąłem sobie włąsnie w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 9 Listopada 2012 Autor Share Napisano 9 Listopada 2012 Przesyłka 150 zł i do tego 150 zł za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Nie. Łącznie ok. 150-160 za model, no może 170. To zależy od kursu dolara. Na aukcji masz cenę Kup teraz plus koszt wysyłki do Polski. Tą sumę pomnoz przez ok. 3,2 zł i dodaj 11 zł wysyłki w Polsce. Razem daje ok. 150-160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Można znaleźć troszkę taniej. http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=SW-48010 http://www.ebay.pl/itm/Shunkmodels-Workshop-1-48-HH-60J-Jayhawk-SW-48010-NEW-/270883657534?pt=Model_Kit_US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Jasne że mozna taniej, a nawet trzeba. Zawsze mozna znaleźc cos o atrakcyjniejszej cenie. Ja wolę by mi zawsze choc troche kasy zostało. Koszt aukcji to jedyny wyznacznik ceny. Jeszcze raz stwierdzam: NIC NA TYM NIE ZARABIAM. Wielu ludzi nie chce w to uwierzyc, a ja mam swój powód po temu. Jeden gośc mi kiedys napisał, ze mi nie wierzy, hihi. Co sie z tymi Polakami dzieje!?!?!? Tymczasem kazdy zakup moze byc kontrolowany przez zamawiajacego, który widzi jaka aukcja idzie, za ile i ile wynosza koszty wysyłki. Do tej kwoty dochodzi tylko koszt przesyłki w Polsce. Dzieki serdecznie za znalezienie tego tańszego w cenie Jaya. Jest naprawdę tani. Mi udało sie kupic oststnio Tu-2 za nieduze pieniądze, bardzo go szukałem i w końcu sie udało. Pozdrawiam i polecam się. Jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Ja Ci wierzę Tego Jaya zamówiłem na ebayu (nie wiedziałem, że jest polski ebay ). Ale chętnie skorzystam z Twojej pomocy przy znalezieniu Comanche w skali 1:48 w cenie do 200 zł. Na EB jest, ale z wysyłką ponad 300 zł co jest za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Nieraz szukam model i przez pół roku. Halifaxa w 1/48 dostałem w niezłej cenie po pół roku a Hampdena prawie po roku. Ale warto było. A i tak nieraz po kupnie natkne zie na tańsze. Trzeba uwazac na koszty wysyłki. A Comanche wpisuje na liste WANTED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciamacz Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Super Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangogolf Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Kurcze. ten Comanchr naprawde jest stealth. No, chyba,że chcą za niego z transportem 90 $: http://www.ebay.com/itm/ITALERI-RAH-66-Comanche-Stealth-Helicopter-1-48-scale-kit-MISB-/110974025234?pt=Model_Kit_US&hash=item19d6913e12 Nawet nie przeliczam...... Cóż, taka technologia kosztuje. Poczekamyyyyy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi