Skocz do zawartości

Poszukuję śmigłowca z filmu Patrol

ciamacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj.

http://www.ebay.com/itm/Skunk-48010-1-48-HH-60J-Jayhawk-/370680412308?pt=Model_Kit_US&hash=item564e463894

Koszt sciagnięcia: ok. 45$ x 3,2zł= 144 zł + 10zł przesyłka w Polsce. Razem ok. 150 - 160 zł. Zalezy po ile $ będzie tego dnia. Bez przesady jednak, za 1=48 to nie duze pieniadze. wszystko masz pod kontrola, bo wiesz jaka aukcje gram i ile co kosztuje. Mozna szukac tańszego ale to raczej nie mozliwe. ja ściagnąłem sobie włąsnie w tej cenie.

Nie. Łącznie ok. 150-160 za model, no może 170. To zależy od kursu dolara. Na aukcji masz cenę Kup teraz plus koszt wysyłki do Polski. Tą sumę pomnoz przez ok. 3,2 zł i dodaj 11 zł wysyłki w Polsce. Razem daje ok. 150-160 zł.

Jasne że mozna taniej, a nawet trzeba. Zawsze mozna znaleźc cos o atrakcyjniejszej cenie. Ja wolę by mi zawsze choc troche kasy zostało. Koszt aukcji to jedyny wyznacznik ceny. Jeszcze raz stwierdzam: NIC NA TYM NIE ZARABIAM. Wielu ludzi nie chce w to uwierzyc, a ja mam swój powód po temu. Jeden gośc mi kiedys napisał, ze mi nie wierzy, hihi. Co sie z tymi Polakami dzieje!?!?!? Tymczasem kazdy zakup moze byc kontrolowany przez zamawiajacego, który widzi jaka aukcja idzie, za ile i ile wynosza koszty wysyłki. Do tej kwoty dochodzi tylko koszt przesyłki w Polsce. Dzieki serdecznie za znalezienie tego tańszego w cenie Jaya. Jest naprawdę tani. Mi udało sie kupic oststnio Tu-2 za nieduze pieniądze, bardzo go szukałem i w końcu sie udało. Pozdrawiam i polecam się. Jeszcze raz dzieki.

Ja Ci wierzę

Tego Jaya zamówiłem na ebayu (nie wiedziałem, że jest polski ebay ). Ale chętnie skorzystam z Twojej pomocy przy znalezieniu Comanche w skali 1:48 w cenie do 200 zł. Na EB jest, ale z wysyłką ponad 300 zł co jest za drogie

Nieraz szukam model i przez pół roku. Halifaxa w 1/48 dostałem w niezłej cenie po pół roku a Hampdena prawie po roku. Ale warto było. A i tak nieraz po kupnie natkne zie na tańsze. Trzeba uwazac na koszty wysyłki. A Comanche wpisuje na liste WANTED.

Kurcze. ten Comanchr naprawde jest stealth. No, chyba,że chcą za niego z transportem 90 $:

http://www.ebay.com/itm/ITALERI-RAH-66-Comanche-Stealth-Helicopter-1-48-scale-kit-MISB-/110974025234?pt=Model_Kit_US&hash=item19d6913e12

Nawet nie przeliczam...... Cóż, taka technologia kosztuje. Poczekamyyyyy.....