m.gala Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Filmik tutaj http://www.joemonster.org/filmy/48580/Wskrzeszony_postrach Edit: Jak rozumiem ten gościu co "kurblem" kręci to jakieś koło zamachowe rozbujał i potem po przełączeniu "sprzęgła" rozbujane koło zakręciło silnikiem tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Żadna rewelacja, ten Tygrys jest na chodzie od kilku dobrych lat. Muzeum w Niemczech ma Tygrysa ale w wersji Sturmtiger. Fail, Pancer Museum w Munster: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Seb ze wstydu mam glowe miedzy kolanami zalamales mnie kompletnie ta fota,mam kolejny powod zeby w najblizszym czasie odwiedzic ponownie to museum. Przez jakiś czas nie było go w ekspozycji, remont, czy coś takiego. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Żadna rewelacja, ten Tygrys jest na chodzie od kilku dobrych lat.Muzeum w Niemczech ma Tygrysa ale w wersji Sturmtiger. Fail, Pancer Museum w Munster: Panzer Museum wypożyczyło ten pojazd z Saumur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi