Sangheili Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Witam! Dawno nic nie kleiłem i wróciłem teraz... otóż kupiłem Tiger II 1:35 z henschel turret i do tego friumodel gąski. Moje pytanie głównie dotyczy do malowania gąsienic stalowych Friula. Jak malować i kolejność . Od pomalowania do brudzenia ;D Następne moje pytanie jest: chce go pomalować podstawa Humbrol 63 matt sand a nastpnie kamuflaż skladający się z 86 matt light olive oraz 186 matt brown. Jeżeli macie jakies objekcje do malowania z chęcią wysłucham i może i posłucham opini:D Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Friule: viewtopic.php?f=104&t=34113 Kolorystyka malowania dobra, ale radzę zmienić farby na akrylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Humbrol 63 odpada. Jak się upierasz przy Humbrolu i nie posłuchasz rady Seba, to użyj rozjaśnionego białym Humbrola 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Lepiej daj 94 gdyż 93 będzie ci wpadała za mocno w zieleń i raczej jest wskazana do IDF . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi