letalin Napisano 16 Listopada 2012 Autor Napisano 16 Listopada 2012 Tak jak napisali, ze Zvezdy tylko kadłub będzie. Oglądałem niedawno Zvezdę i miałem przekonani, że to b. dobry model, przynajmniej w porównaniu do ich "Borodino" i pochodnych. Jestem pod wrażeniem, że tak dużo można w nim skorygowac. Cytuj
abir24 Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Zestaw MIODZIO - ciekaw jestem ceny.Odpada szukanie w sklepach blaszek,pokładów itp. minusem tego może być cena. Mimo wszystko, moim zdaniem obecny Varyag i to co można doniego dołożyć też jet OK. Cytuj
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Automatycznie wymusza pytanie: jak to kupic? Znowu w Chinach, albo USA i borykac sie z Urzedem Celnym? Cytuj
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jak masz dość U.C. to ... http://www.saharahobby.pl/161_artwoxmodelCały czas wysyłam zamówienia do Artwoxa. Z pewnoscia nie zwrociles uwagi na moje miejsce zamieszkakania. Koszty przesylki z Polski do Niemiec wielokrotnie przekrocza oplate VAT w niemieckim UC. Cytuj
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Prosze Cie o wyrozumienie i wybaczenie nieufnosci. W "malych literkach" nie widze mozliwosci platnosci PayPal, ani MasterCard. Sa tylko polskie banki - w jaki sposob mozna zeryfikowac wiarygodnosc sklepu i dokonac przelewu z zagranicy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi