letalin Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Niewiele tej Zvezdy zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Tak jak napisali, ze Zvezdy tylko kadłub będzie. Oglądałem niedawno Zvezdę i miałem przekonani, że to b. dobry model, przynajmniej w porównaniu do ich "Borodino" i pochodnych. Jestem pod wrażeniem, że tak dużo można w nim skorygowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Zestaw MIODZIO - ciekaw jestem ceny.Odpada szukanie w sklepach blaszek,pokładów itp. minusem tego może być cena. Mimo wszystko, moim zdaniem obecny Varyag i to co można doniego dołożyć też jet OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Automatycznie wymusza pytanie: jak to kupic? Znowu w Chinach, albo USA i borykac sie z Urzedem Celnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Jak masz dość U.C. to ... http://www.saharahobby.pl/161_artwoxmodelCały czas wysyłam zamówienia do Artwoxa. Z pewnoscia nie zwrociles uwagi na moje miejsce zamieszkakania. Koszty przesylki z Polski do Niemiec wielokrotnie przekrocza oplate VAT w niemieckim UC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Prosze Cie o wyrozumienie i wybaczenie nieufnosci. W "malych literkach" nie widze mozliwosci platnosci PayPal, ani MasterCard. Sa tylko polskie banki - w jaki sposob mozna zeryfikowac wiarygodnosc sklepu i dokonac przelewu z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi