Jump to content

MB Actros Rystal

Kuba J.
 Share

Recommended Posts

Bardzo ładnie wykonany zestaw, albo diorama jak kto woli Fajnie sobie poradziłeś z drzwiami i jestem ciekaw co właściciel firmy na to, że wykonałeś taki model?

PS

Do wrzucania kolejnych fotek używaj linka: "miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze". Kliknij na ostatnią fotkę (zmieniłem linka) i sprawdź czy nie jest tak lepiej.

Pozdrawiam

ok na następny raz będę pamiętał z fotkami Drzwi niestety są na stałe. Dziś pewnie byłbym w stanie zrobić ruchome Napisy na naczepie wykonała mi agencja reklamowa z mojego miasta. (folia samoprzylepna). Gdy skończę obecny projekt (niebawem zobaczycie) możliwe że dokonam kilku ulepszeń w Rystalu

P.S. W odpowiedzi na maila do firmy dostałem coś takiego:

"Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą, prosimy o podanie orientacyjnej ceny wykonania modeli" Po usłyszeniu ceny prezes zamilkł jak grób...

Pozdrawiam

W domu swoim mam, piec do centralnego z firmy Kaczmarek z Pleszewa.

Nie jest mi obca, ta firma zestawik

Nie da się ukryć iż Pleszew kotłami i pomidorami słynie w Polsce :D A można wiedzieć skąd ta firma jest Ci znana i jak się kocioł sprawuje ?:) Za zestaw zaproponowałem około 400-450zł co mi się wydaję ceną naprawdę minimalną .... a firma jest bogata... Servis trucków, kotły CO, transport, hurtownia opon itd itp.... looknijcie na stronkę.

A ile powiedziałes za model ?? ;> . widocznie firma nie za bogata . Ja planuje za niedługo zrobic zestaw DARTOMu i zainteresuje sie nim prezes napewno
Pewnie nie mniej niż 600 zł. Co dla mnie jest ceną odpowiednią za zestaw robiony na szybko ( bez szpachli na kazdej czesci, dodatków od podstaw itp.)

Rystal prezentuje się bardzo fajnie P Podobają mi się palety oraz bardzo ładne wykonanie modelu. Diorama wyszła na tym samym poziomie co model

To sie miqs wysoko cenisz w pełni Cię w tym popieram ale aż strach pomyśleć co byłoby gdybym zaproponował 6 stówek :D
Ja za sam ciągnik mniej niż 350 bym nie wział, bo to strata czasu. 150 zarobku za 3 tygodnie zasuwania przy modelu i ten stres? W zyciu !:)

Nie da się ukryć iż Pleszew kotłami i pomidorami słynie w Polsce :D A można wiedzieć skąd ta firma jest Ci znana i jak się kocioł sprawuje ?:) Za zestaw zaproponowałem około 400-450zł co mi się wydaję ceną naprawdę minimalną .... a firma jest bogata... Servis trucków, kotły CO, transport, hurtownia opon itd itp.... looknijcie na stronkę.

Firma jest mi znana z tego powodu, że kupowaliśmy z rodzicami, piec do centralnego ogrzewania, natomiast piec, się sprawuje super trzyma 12godz. daje ciepło, ale połyka 30 łopat miału, coś strasznego ja poprostu mam, wielki dom i chyba dlatego.