Kuba J. Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Model skończony blisko rok temu, druga ciężarówka na mojej półce Pomalowany jest w barwach firmy z mojego miasta www.rystal.pl Jesli macie pytania, piszcie Lecimy z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Hej!! Spoko model... Drzwi otworzone są na stałe, czy są zamykane?? Jak wykonałeś napisy na naczepie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Miałem okazję ogladać model w realu ładnie zrobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Bardzo ładnie wykonany zestaw, albo diorama jak kto woli Fajnie sobie poradziłeś z drzwiami i jestem ciekaw co właściciel firmy na to, że wykonałeś taki model? PS Do wrzucania kolejnych fotek używaj linka: "miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze". Kliknij na ostatnią fotkę (zmieniłem linka) i sprawdź czy nie jest tak lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 ok na następny raz będę pamiętał z fotkami Drzwi niestety są na stałe. Dziś pewnie byłbym w stanie zrobić ruchome Napisy na naczepie wykonała mi agencja reklamowa z mojego miasta. (folia samoprzylepna). Gdy skończę obecny projekt (niebawem zobaczycie) możliwe że dokonam kilku ulepszeń w Rystalu P.S. W odpowiedzi na maila do firmy dostałem coś takiego: "Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą, prosimy o podanie orientacyjnej ceny wykonania modeli" Po usłyszeniu ceny prezes zamilkł jak grób... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 A ile powiedziałes za model ?? ;> . widocznie firma nie za bogata . Ja planuje za niedługo zrobic zestaw DARTOMu i zainteresuje sie nim prezes napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 W domu swoim mam, piec do centralnego z firmy Kaczmarek z Pleszewa. Nie jest mi obca, ta firma zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Nie da się ukryć iż Pleszew kotłami i pomidorami słynie w Polsce A można wiedzieć skąd ta firma jest Ci znana i jak się kocioł sprawuje ? Za zestaw zaproponowałem około 400-450zł co mi się wydaję ceną naprawdę minimalną .... a firma jest bogata... Servis trucków, kotły CO, transport, hurtownia opon itd itp.... looknijcie na stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 A ile powiedziałes za model ?? ;> . widocznie firma nie za bogata . Ja planuje za niedługo zrobic zestaw DARTOMu i zainteresuje sie nim prezes napewno Pewnie nie mniej niż 600 zł. Co dla mnie jest ceną odpowiednią za zestaw robiony na szybko ( bez szpachli na kazdej czesci, dodatków od podstaw itp.) Rystal prezentuje się bardzo fajnie P Podobają mi się palety oraz bardzo ładne wykonanie modelu. Diorama wyszła na tym samym poziomie co model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 To sie miqs wysoko cenisz w pełni Cię w tym popieram ale aż strach pomyśleć co byłoby gdybym zaproponował 6 stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 To sie miqs wysoko cenisz w pełni Cię w tym popieram ale aż strach pomyśleć co byłoby gdybym zaproponował 6 stówek Ja za sam ciągnik mniej niż 350 bym nie wział, bo to strata czasu. 150 zarobku za 3 tygodnie zasuwania przy modelu i ten stres? W zyciu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie da się ukryć iż Pleszew kotłami i pomidorami słynie w Polsce A można wiedzieć skąd ta firma jest Ci znana i jak się kocioł sprawuje ? Za zestaw zaproponowałem około 400-450zł co mi się wydaję ceną naprawdę minimalną .... a firma jest bogata... Servis trucków, kotły CO, transport, hurtownia opon itd itp.... looknijcie na stronkę. Firma jest mi znana z tego powodu, że kupowaliśmy z rodzicami, piec do centralnego ogrzewania, natomiast piec, się sprawuje super trzyma 12godz. daje ciepło, ale połyka 30 łopat miału, coś strasznego ja poprostu mam, wielki dom i chyba dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi