dziabik Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Witam Dział figurkowy po chwilowym marazmie ponownie wraca do życia więc chciałbym dodać coś od siebie-postać chyba znana wszystkim.Malowanie-farby olejne Rembrandt i Van Gogh na podkładzie Vallejo. Komentarze mile,jak zwykle,widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Nie podoba mi się tylko kolor ubrania. Popatrz tutaj.Reszta bardzo ładna. albo to Przepraszam za robienie bałaganu w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allenmarton Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 nice posts,i like this.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Figuraka zdecydowanie ladniejsza niz te gnioty pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 O jakich gniotach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 O te dwa ktore kolega Grzesiek W pokazal.Ale jesli poczules sie tym dotkniety to bardzo przepraszam nie taki mialem zamiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Podałem te obrazy jako wskazówkę. Mnie osobiście nie podoba się tylko ten niebieski kolor i wolał bym widzieć to popiersie Napoleona właśnie w białej kamizelce. każdy ma swój gust . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Mnie chodzilo o to ze na wspolczesnych figorkach postac Napoleona wyglada bardziej nazwijmy to majestatycznie i wedlog mnie kolega dziabik ladnie to pokazal. Dlatego takiego okreslenia uzylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Uzupełnij wiedzę zanim wygłosisz kolejny raz takie opinie. Obraz został namalowany przez nadwornego malarza i on chyba lepiej wiedział jak wygląda Napoleon. Z resztą obrazy Jacques-Louisa Davida są to nazwijmy kolokwialnie ''bardzo znane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Spokojnie koledzy dzięki za pochwały ale swoją drogą kolega cloner16 ma rację i właśnie :zbieram się" żeby przemalować ten błękit na biało.Podczas malowania za późno zdałem sobie sprawę,że chyba nie może być dowolności w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Panowie mnie nie chodzi o kolor kamizelki czy jak sie to nazywa ani nie negoje tego czy malarz wiedzial lepiej jak faktycznie wygladal Napoleon. Moja wiedza na temat Napoleona jest podobna do przecietnego zjadacza chleba. Gdyby pokazac stu przypadkowym osoba te obrazy podejzewam ze nie wszyscy choralnie odpowiedzieli by ze to wlasnie Napoleon Postac ogolnie znana ale raczej nie z racji wygladu fizycznego (moze poza tym ze nie byl wielkoludem) a raczej tego czego dokanal. Ja zapamietalem go z lekcji historii w pelnym orezu w czapce na koniu i tak mi zostal cos w ten desen http://static.tumblr.com/a5e6813380808be50a547603d124a901/dbipyns/nStmg68yk/tumblr_static_napoleon-bonaparte-on-horseback-war-is-hell-store.jpg (jesli sie nie myle chyba ten sam artysta go malowal) Gniotem nazwalem te obrazy bo ni jak postac z nich nie paowaly mi do tego jak ja go zapamietalem Po postach jakie zamiescilem widze ze nie jest to najadekwatniesze slowo ale wtedy tylko to mi do glowy przyszlo.To tyle moich mondrosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 To tyle moich mondrosci. Dobrze to ująłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Cieszy mnie niezmiernie ze sie zrozumielismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgir Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Hej ! Praca jest bardzo fajna i dokładna, gratuluję złożenia i pomalowania tak pięknego popiersia. Też chciałem zrobić takie popiersia ale nie mogę takiego znaleźć do kupna, powiedz proszę z jakiej firmy jest to popiersie. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Mi się podoba. Bardzo ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi