maqui Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Witam - pytanko do Reggyego:) widziałem foto tojego kompresorka i jest wypasny;) czy duzym nietaktem by było gdybym poprosił o ewentualną licencje;) na konstrukcje podobnego;) (czyt. jakis schemat cycus;) ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 ;) Nie tylko ty bys prosil ... przepraszam , ze odkopuje stare posty , ale też chce zbud. kompresor , bo mam do kupienia taniego Pari , ale one mają 1,6 Bar i ledwo to ciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawau Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 mi się udało wylicytować na allegro kompresorek pari za 40 pln używke. Dzis przyszedł, czekam na aero i zobaczę jak to działa:) podobno daje rade te 1,3 bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Testowałeś już tego pari bo też się nad takim czymś zastanawiam? Napiszesz coś więcej jak to się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Słyszeliście coś może o kompresorach PARI? Jest o nich mowa w tym temacie: viewtopic.php?t=3784 ale mi chodzi o to czy warto coś takiego kupować czy lepiej zrobić własny. Ku temu urządzeniu skłania mnie głównie cena bo jest to około 50 zł. Przyszedł mi pomysł aby zrobić taki kompresor jak z agregatu z lodówy tylko agregat zastąpić owym pari. Co myślicie? Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Czy da się malować Pactrą z kompresora Pari? Bo ktoś pisał, że tylko olejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi