radzio_f Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Witam po długiej przerwie, chciałem się przywitać wraz z nowo ukończonym modelem MIG 17 F w barwach pustyni. Jest to mój drugi model malowany aero. Model prosto z pudła, okropny gniot, więcej szpachli niż plastiku ale za to kalki niczego sobie, bardzo fajnie reagowały na płyny. Malowany farbami humbol, na to oczywiście sidolux i matowy werniks. Pleksa pod modelem jest z konieczności, po upchaniu plasteliny i nakrętki metalowej na przodzie model i tak leci w tył także zmuszony byłem o przyklejenia do na czymkolwiek. Zapraszam do oceny. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Ładnie ci wyszedł . Oj trza będzie kupić ten model i zrobić z niego lim-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Tak szczerze to lepiej dołożyć parę złotych i kupić hobby bossa, kalki do lima mam także mogę odstąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Ładny mig, i to ze Smera! Sorry, ale nie mogę się powstrzymać: poniżej zdjęcie miga z muzeum wojska w kairskiej Cytadeli. Za kolory nie ręczę, bo Egipcjanie olewają coś takiego jak kolory zgodne z epoką, tak że to mogły być te, a mogły inne... Mam nadzieję, ze fotka pasuje do Twojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio_f Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki . Jeżeli chodzi o kolory to w rzeczywistości są troszeczkę ciemniejsze. Ale tak, szukałem jakiegokolwiek wzornika, numeracji, nazw kolorów egipskich migów i było tyle propozycji że szok, sam nie wiedziałem które dopasować czy ciemniejsze czy jaśniejsze. Wybrałem te drugie, nie jest taki ponury. A zdjęcie pasuje, jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Bardzo ładnie wyszedł. Ale widać, że było w robocie dużo szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 Podoba mi się ten faraon made in CCCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi