Jamat Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Witam. Przedstawiam model Bronco 17 Pdr Self-Propelled Gun ,,Archer,, w polskim malowaniu z Włoch. Na fotkach widać, inaczej niż w rzeczywistości, model świeci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Model mi się podoba niektórzy mogą zarzucić że za bardzo ubrudzony ale to dyskusyjna kwestia podoba mi się brudzenie podwozia choć mógłbyś trochę bardziej urozmaicić kolor tego błota lub miejscami zrobić efekt mokrego błotka. trochę mniej mi się podoba brudzenie płyt nad wozi ale to kurz wydaje się trochę gruby ale to może być kwestia zdjęci i dużych zbliżeń bardzo fajnie zrobiłeś obicia krawędzi i wyprofilowanie gąsienic które są adekwatnie pobrudzone do podwozia sam model rzeczywiście się świeci ale to wina zdjęć jak piszesz . Na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Ciekawy model, wykonanie też dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi