Artek82 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Oczywiście że jedziesz dalej, bądź twardki nie miętki Tylko czytaj, obserwuj jak robią inni, przemyśl każdy krok 2 razy, słuchaj dobrych rad, to nie gryzie i nie boli Dla porównania masz tu link do warsztatu 10 letniego syna naszego kolegi, jak wykonał model RWD-5:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=172&t=30044 Nie robię tego złośliwie, pokazuję tylko przykład że można, bo wyśmiałeś jak mówiono że młodsi od Ciebie potrafią. Nie bierz do serca naszych głupich uwag i nie strzelaj fochów, tylko bierz się do roboty stary Staraj się słuchać porad i rób wolniej, a na pewno będzie lepiej Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 niemicy3 Czy posiadasz jakiekolwiek plany Łosia? Bez rysunków raczej nie siadaj do modelu. Instrukcje są często niejasne a rysunek jest bardzo pomocny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2012 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 niemcy3 - coś Ci powiem - bez żadnych uszczypliwości: spróbuj może posklejać trochę modeli bez prowadzenia warsztatów; bez skupiania wokół siebie sporów... tak w cichości, w domu... sklejając co tam chcesz ale na tyle czysto i dokładnie jak tylko uznasz, że jesteś w stanie to zrobić. I potem to pokaż... Wiem, że w tym wieku najchętniej skleiłoby się model w 3 godziny a w czwartą go malując; ale uwierz mi - ta skala (której na razie sam się boję tykać) sprintowi nie służy... Postaraj się jak najdokładniej patrzeć w instrukcję - zazwyczaj są one bardziej sensowne... Tyle na razie ja - jest po 23 i wyłącza mi się myślenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2012 Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 niemicy3Czy posiadasz jakiekolwiek plany Łosia? Bez rysunków raczej nie siadaj do modelu. Instrukcje są często niejasne a rysunek jest bardzo pomocny... Niestety nie W empiku jest w tej chwili do nabycia za 17 złociszy, zeszyt nr5 serii wydawniczej "TBiU". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Temat wyczyszczony. Kontynuacja dyskusji o krytyce i wychowaniu modelarskim tutaj -> http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=56&t=36103 (reszta postów też się tam znajdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Przeglądałem i moim zdaniem nie jest wart zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi