sushi79 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Chciałbym reprezentować kolejny model w moim dorobku model nie jest moim spełnieniem marzeń nie wyszedł tak jak bym tego oczekiwał, ale człowiek uczy się przez cale życie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Troszkę nie w moim guście te pasy na karoserii ale całość prezentuje się OK Daj może fotki przy dziennym świetle na tych nie bardzo można ocenić jakość lakieru no i żeby bardziej było widać silnik i wnętrze. PS. Widzę że nie tylko mój model ma niespasowane drzwi u mnie odstają przy progach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Sporo z tego revella wycisnąłeś Kawał dobrej roboty. Model aż się prosi o jakieś czarne uszczelki przy drzwiach, byłoby zdecydowanie mniej monochromatycznie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sushi79 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Panowie model poprawiony o brakujące uszczelki a także lampy przednie i tylne zostały przyciemnione.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ogólnie modelik ładnie wykonany. Czy skorzystałeś ze zdjęć jakie wstawiłem na forum ?? viewtopic.php?f=74&t=31714 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts