sushi79 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Chciałbym reprezentować kolejny model w moim dorobku model nie jest moim spełnieniem marzeń nie wyszedł tak jak bym tego oczekiwał, ale człowiek uczy się przez cale życie... Cytuj
macmod.84 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Troszkę nie w moim guście te pasy na karoserii ale całość prezentuje się OK Daj może fotki przy dziennym świetle na tych nie bardzo można ocenić jakość lakieru no i żeby bardziej było widać silnik i wnętrze. PS. Widzę że nie tylko mój model ma niespasowane drzwi u mnie odstają przy progach. Cytuj
Rabbit666 Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Sporo z tego revella wycisnąłeś Kawał dobrej roboty. Model aż się prosi o jakieś czarne uszczelki przy drzwiach, byłoby zdecydowanie mniej monochromatycznie. Pozdrawiam Cytuj
sushi79 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 Panowie model poprawiony o brakujące uszczelki a także lampy przednie i tylne zostały przyciemnione.. Cytuj
paczek1981 Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Ogólnie modelik ładnie wykonany. Czy skorzystałeś ze zdjęć jakie wstawiłem na forum ?? viewtopic.php?f=74&t=31714 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi