sushi79 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Chciałbym reprezentować kolejny model w moim dorobku model nie jest moim spełnieniem marzeń nie wyszedł tak jak bym tego oczekiwał, ale człowiek uczy się przez cale życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Troszkę nie w moim guście te pasy na karoserii ale całość prezentuje się OK Daj może fotki przy dziennym świetle na tych nie bardzo można ocenić jakość lakieru no i żeby bardziej było widać silnik i wnętrze. PS. Widzę że nie tylko mój model ma niespasowane drzwi u mnie odstają przy progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Sporo z tego revella wycisnąłeś Kawał dobrej roboty. Model aż się prosi o jakieś czarne uszczelki przy drzwiach, byłoby zdecydowanie mniej monochromatycznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Panowie model poprawiony o brakujące uszczelki a także lampy przednie i tylne zostały przyciemnione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Ogólnie modelik ładnie wykonany. Czy skorzystałeś ze zdjęć jakie wstawiłem na forum ?? viewtopic.php?f=74&t=31714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi