hadzi Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Model przedstawia fińskiego Fokkera C.X z okresu wojny zimowej 1939/40. Żywica CMR leżała dość długo z powodu uszkodzonego podwozia, wreszcie 1/2 roku temu dostałem z Czech brakujacy element. Wiek modelu widać po pożółkłej juz lekko owiewce - tak ok 6 lat. Kalkomanie rozpadły się w wodzie - jak pamiętam i musiałem zbierać z innych zestawów. Dziś AZ Model ma w programie wtryskowego C.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ale ma fantastyczne papucie W ogóle ładny model i bez wątpienia zarówno Fokker jak i PWS są wykonane starannie - jedne z ciekawszych Twoich ostatnich odsłon. Już nie będę wchodził na PWS-a w sprawie szachownic - bo koledzy napisali - tam gdzie można walczmy o ich legalny kształt! Aha - Jurek - widzę, że tak jak ja musisz też trochę popracować nad fotkami (to niedoświetlenie), żeby te modele prezentowały się lepiej na monitorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Te płozy przypominają kształtem ZIMOWE BAMBOSZE Model ZACNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2013 Ale ma fantastyczne papucie W ogóle ładny model i bez wątpienia zarówno Fokker jak i PWS są wykonane starannie - jedne z ciekawszych Twoich ostatnich odsłon. Już nie będę wchodził na PWS-a w sprawie szachownic - bo koledzy napisali - tam gdzie można walczmy o ich legalny kształt! Aha - Jurek - widzę, że tak jak ja musisz też trochę popracować nad fotkami (to niedoświetlenie), żeby te modele prezentowały się lepiej na monitorach... Dzieki, stare modele gdy mialem wiecej czsu wychodzily mi lepiej, no ale i tak czekaly na ukonczenie, bo cos zabraklo lub sie zepsulo. Co do zdjec, to stara cyfrowka + sztuczne swiatlo, bo juz u nas ciemno bylo a swoja droga nie jestem szpecem od zdjec i nie przeszkadza mi to za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi