Wojtek Tul Napisano 17 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Już właśnie go zainstalowałem Gulus, dzięki Piotrek.S. za Firefoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 No są tylko, mało osób mi wieży, w moim mieście jeżdzą takie i nikt niechce mi uwieżyć. A ja Wojtkowi wierzę . :PP Ponieważ w jego mieście jeżdzą takie samochody a głowna siedziba Steny jest w Siemianowicach Śląskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej, jak dla mnie Stena to firma szwedzka, przedstawicielstwo w Polsce mieści się (zgodnie z tym co na stronie i-netowej http://www.stenametall.com/Polish/): Stena Sp. z o.o. ul. Ogrodowa 58 00-876 Warszawa tel: 22/520-27-00 fax: 22/520-27-01 a w Siemianowicach jest jedynie oddział, plus filia w Zabrzu: Stena Sp. z o.o., Oddział w Siemianowicach Śląskich Zakład Wtórmex ul. M.Konopnickiej 11 41-100 Siemianowice Śląskie tel.32/ 35135 70 fax.32/ 351 35 73 A ja Wojtkowi wierzę . :PP Ponieważ w jego mieście jeżdzą takie samochody a głowna siedziba Steny jest w Siemianowicach Śląskich Może następnym razem warto sprawdzić chociażby na stronie internetowej jakie są fakty. A wracając do tematu drzwi w kontenerze, to może być jeszcze wersja z otwieraną całą tylną ścianą (podobnie jak w wywrotce), tylko wtedy na górze są odpowiednie zawiasy. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Września 2007 Autor Share Napisano 1 Września 2007 Dzięki za opinie Moje drzwi są nie otwierane, tylko podjerzdża żuraw i wyładowywuje, złom i ładuje wielką łychą, jak piasek czy materiały bitumiczne. A to co nie, da się wyjąć to człowiek wyciąga z kontenera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Może inaczej: Tego co Polacy "przemielić" nie mogą, wyjeżdża na kontenerowcach do Szwecji, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Września 2007 Autor Share Napisano 1 Września 2007 Haaaa a jak !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi