viltianus Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Ten projekcik można by nazwać weekendowym, gdyby nie to, że powstał pomiędzy weekendami. Miałam w magazynku plastikowy model U-boota z firmy Mirage Hobby, miałam też blaszki do niego. No ale jakże to tak: robić u-boota jako prawdziwego u-boota? No nie. Nie honor przecież...! W necie znalazłam rysuneczek: No i poszło. Kolejne etapy budowy: I mikro-galeryjka. Całą duża galeria jest na chomikowym blogu. FOTORELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Hippisowski U boot.... HEHEHEHE... Fajna robota... Jak zawsze u Ciebie. Ale mam jedno zastrzeżenie... Podstawka pod model powinna nie przedstawiać morskiego dna. Lepiej by wyglądało jak by okręt był wyrzucony na piaszczysty brzeg i pod palmami i zgraja hippisów tańcząca w około ogniska Ale to tylko moja mała sugestia... Bardzo dobrze uporałaś się z blachami do tego modelu. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viltianus Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2013 Podstawka dokładnie wedle bazowego rysuneczku, czyli kępki trawy na piaszczystej brudnej pustyni. Urzekł mnie ten obrazeczek. Blachy składały się dość fajnie, bez histerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi