Robert C Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Witam ! Achillesa ukończyłem wczoraj. Jest to mój pierwszy naprawdę "poważny" model z prawie kompletnym warsztatem na tym forum. Zdjęć pierwotnie zrobiłem całkiem sporo ale wybrałem tylko te które i tak są jakościowo chyba dość słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Powiem tak: Osobiście zdjęć nie robię dobrych, ale odrobinę lepsze od twoich Popraw foty bo trudno ocenić model, światło i ostrość. Model wygląda na dobrze wykonany, starannie itp, ale osobiście nie wiem co powiedzieć, bo foty nie ostre itp. Zrób przy dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Spróbuj przy świetle dzienym bo model wydaje się całkiem całkiem ale trudno ocenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Jeśli masz stabilizacje obrazu w aparacie to włącz. I statyw może dużo pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Nie używaj jednocześnie stabilizacji obrazu i statywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert C Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 ok za jakiś czas zrobię zdjęcia jeszcze raz przy dziennym świetle i je wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Nie używaj jednocześnie stabilizacji obrazu i statywu. Czy ja napisałem żeby kolega jednocześnie używał stabilizacji i statywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Przecież ten post nie jest skierowany do Ciebie Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Przecież ten post nie jest skierowany do Ciebie Grzesiek. ok rozumiem fotografia to nie jest łatwy temat Wczoraj siedziałem 5 godzin robiąc zdjęcia owadom i tylko kilka jest dobrych. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Nie wiele widać to fakt ale chyba jeszcze dość mocno go wypryskałeś satinem bo mocno reflektuje światło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 23 Stycznia 2013 Share Napisano 23 Stycznia 2013 Wrzuciłeś w niego sporo, bo z tego co piszesz jest lufa toczona z RB Modela. Jakieś dodatki z AFV, a efektu praktycznie nie widać bo są zdjęcia słabe. Na tych zdjęciach to wygląda sorry za określenie jak model z gotowców De Agostini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi