Czerniawa Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Pozwoliłem sobie wykorzystać zdjęcie tornada. Jest to mój pierwszy model w truckach. Nestety nie jestem w domu, jak będe to dam więcej fotek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Nawet nie zechciało Ci się spojrzeć co wysłałeś. Dziękuję, że masz mnie (pewnie i innych) w głębokim poważaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Nawet nie zechciało Ci się spojrzeć co wysłałeś. Dziękuję, że masz mnie (pewnie i innych) w głębokim poważaniu. Co wysłałem? To mój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Poprawiamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Sorki ale to że nie spojrzał na to co wysłał to nie oznacz od razu tego że ma innych forumowiczów w głębokim poważaniu. A jak chcesz zobaczyć zdjęcie wystarczy skopiować link do zdjęcia i wkleić do paska w którym wpisujemy adresy stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Nawet nie zechciało Ci się spojrzeć co wysłałeś. Dziękuję, że masz mnie (pewnie i innych) w głębokim poważaniu. A może nigdy nie wklejałem nigdy zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 To trzeba było napisać, że nie wiesz, jak wkleić i otrzymałbyś pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 masz więcej zdjęć może albo z zamkniętą maską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 No maska jest trochę krzywa dlatego wystawiłem z otwartą :( . Jw. pisałem teraz nie ma mnie w domu. Jak będe dam więcej fotek. Akurat model jest w stanie złomowania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi