Karaya Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Wkrótce w sprzedaży - tylko przez sklepy modelarskie. Następne numery w przygotowaniu. Będzie okazja dostać w Bytomiu do kompletu autograf MIGa Jimeneza :-) informacja pochodzi od wydawcy. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihildefoe Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Super ! wiadomo od kiedy będzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaya Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Super ! wiadomo od kiedy będzie można kupić? nie mam pojęcia - ale wiem, że jest w druku - na 100% będzie stoisko na imprezie w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Fiuuu... Tani nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Fiuuu... Tani nie jest. Racja. 32 zety - kwestia , czy będzie w cyklu miesięcznym, dwu, kwartalnym - raz na jakiś czas można trzy duchy wydać. Choć najważniejsze, czy będzie wart tej ceny. Sam kupuje czasami gazetki za 30-40 duchy, bo są tego warte, a niektórych nie kupię nawet za 10. Żeby nie było tak, jak sie stało z kilkoma moimi ulubionymi czasopismami ( spoza branży modelarskiej) - ponad 50% to reklamy lub artykuły sponsorowane nic nie wnoszace, a tylko wychwalajace pod niebiosa towar sponsora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 ponad 50% to reklamy lub artykuły sponsorowane to tutaj masz jasność, ze będzie 100% OK, oby były tego warte.Jesli będą pomocne, będą ciekawie pokazywać różne techniki to OK. Zeby nie było tekstu "Specyfik X robi to ito, i to..." i zdjęcia, tylko jakieś porady. Nie żebym marudził, bo i tak kupię pierwszy numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 http://modeller-innovation.blogspot.com/2012/10/review-aks-weathering-magazine.htmlhttp://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=8063 I teraz wszystko jasne. Nie znałem wczeniej tego pisma (nie kupuje zagranicznej prasy - słabo u mnie z językami ). Ale mogłem rzezywiście poszukać na necie. Posypuje głowę popiołem i przepraszam. Będzie ciekawa gazetka, choć dalej utrzymuje, że cena trochę duża. Już kupuje kilka czasopism i kasy brakuje. ...ale coż, żyjemy w kraju gdzie każda zagraniczna cena po przeliczeniu na złotówki bedzie duża. Jednak 8 Euro dla zachodnioeuropejczyka to mniej niż dla nas 30zł . Kilka piwek mniej i będzie na gazetke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihildefoe Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Super ! wiadomo od kiedy będzie można kupić? nie mam pojęcia - ale wiem, że jest w druku - na 100% będzie stoisko na imprezie w Bytomiu. a nie wiesz kto będzie polskim wydawcą, albo która firma będzie odpowiedzialna za dystrybucję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Nic tylko produkować specyfiki modelarskie i gazetki . Good deal xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Mam pytanko odnośnie 3 numeru pisemka, który miał być poświęcony odpryskom i zadrapaniom. Wiadomo może dlaczego nie ukazał się w polskiej wersji językowej, ta na rynku pojawił się od razu numer 4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoSklejania.pl Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Przy publikacji nie było zachowanej kolejności, więc niczego nie przegapiłeś cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi