kub Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Taka moja praca sprzed 2-3 miesięcy Ups.... umknęło mi pomalowanie światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Całkiem całkiem! Drobiazgi do poprawy: 1) brak anteny radiostacji w czołgu 2) żaden mechanik - kierowca nie dopuścił by do wożenia bambetli na jego włazie (w razie trafienia wozu to najszybsza droga ucieczki) 3) broń i zapasowe gąsienice strasznie srebrne T-34 to UM, dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Tak to um antenę też dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Witam, Powiem tak jak powyżej całkiem całkiem. Zwłaszcza na tak małą skalę. Jednak Co do anteny to nie koniecznie musisz ją dodawać, wiele Radzieckich czołgów nie miało radiostacji, ze względu na szybkość z jaką je wysyłano na front jak i braki towaru. Gdzieś czytałem, już nie pamiętam gdzie, że w jakichś tam latach podczas II WŚ, Radio w czołgu radzieckim to była rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 Dzięki życzliwość Czołgi t-34 jednak na tym etapie wojny praktycznie wszystkie zostały wyposażona w radiostację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżimi Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Czy mi się zdaje czy może każde koło jest krzywo przyklejone(ostatnie zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 To pewnie przez światło takie wrażenie bo w rzeczywistości są równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi