kub Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 (edited) Modeł airfixa łatwy i przyjemny... a wykonanie to już inna sprawa Edited February 2, 2013 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Daszki nad wylotami spalin za szerokie,brak włazu na stropie kadłuba...Dobór kolorów do malunków na Marku koledze ie wyszedł. Generalnie Mark Airfixa to mix Mark I/II/III. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 jakiś paproch się do lufy przyczepił miałem to samo napisać, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Daszki nad wylotami spalin za szerokie,brak włazu na stropie kadłuba...Dobór kolorów do malunków na Marku koledze ie wyszedł. Zgadzam się całkowicie. Kiedyś sięgnę jeszcze po marka I to postaram zrobić go lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAKKK Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Witam towarzysza niedoli (mój może też będzie pokazany na forum)! Paprochy przy lufie i zabłocenie trochę psują efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Nie lubię jak maszyny śmierci działają do tego do czego je skonstruowano dlatego do pocisków załadowałem watę Chciałem zrobić efekt wystrzału, ale aerograf jest dopiero na horyzoncie więc postanowiłem to przykleić a pomalować w przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Fajny wybuch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts