kub Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Modeł airfixa łatwy i przyjemny... a wykonanie to już inna sprawa Edytowane 2 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Daszki nad wylotami spalin za szerokie,brak włazu na stropie kadłuba...Dobór kolorów do malunków na Marku koledze ie wyszedł. Generalnie Mark Airfixa to mix Mark I/II/III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 jakiś paproch się do lufy przyczepił miałem to samo napisać, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Daszki nad wylotami spalin za szerokie,brak włazu na stropie kadłuba...Dobór kolorów do malunków na Marku koledze ie wyszedł. Zgadzam się całkowicie. Kiedyś sięgnę jeszcze po marka I to postaram zrobić go lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Witam towarzysza niedoli (mój może też będzie pokazany na forum)! Paprochy przy lufie i zabłocenie trochę psują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 Nie lubię jak maszyny śmierci działają do tego do czego je skonstruowano dlatego do pocisków załadowałem watę Chciałem zrobić efekt wystrzału, ale aerograf jest dopiero na horyzoncie więc postanowiłem to przykleić a pomalować w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Fajny wybuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi