moralezz Napisano 14 Maja 2013 Autor Share Napisano 14 Maja 2013 Kolego Moralezz Co do wykonania fotela KM-1M mam kilka uwag... Piotrze - jestem świadomy tych błędów, dlatego napisałem że dużo brakuje mu do oryginału Stwierdziłem, że nie będę za bardzo picował tego fotela, bo i tak później za dużo nie będzie widać (pamiętam jak męczyłem kilka dni K-36 do Su-27, a później te wszystkie szczególiki i tak gdzieś zniknęły). Może faktycznie należało by pomalować pasy, bo tak jak zaznaczyłeś, były one w kolorze zbliżonym bardziej do barwy całego fotela. Aczkolwiek wezmę sobie Twoje uwagi do serca i coś tam postaram się jeszcze podmalować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Ja też mam dosyć poważną uwagę do stołka. Mianowicie patyczek zbyt niebieski, nie ten odcień. Reszta może być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 15 Maja 2013 Autor Share Napisano 15 Maja 2013 Tak czułem że ten patyczek w końcu wzbudzi kontrowersje Obiecuje, że następnym razem będzie różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 17 Maja 2013 Autor Share Napisano 17 Maja 2013 Zapraszam do galerii: Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi