kalaruch Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Kwiatuszek - reedycja z bajerami. Nie mogłem się powstrzymać. Ogólnie wypraski stare Matchboxa-Revella, dodali łańcuszek, lufy, maszty relingi i flagsztoki, przyklejany drewniany pokład, flagi sygnałowe i blachy. Instrukcja nowych detali: Nowa ferajna: I nie robiony w CHINACH! Ale gdzie???!!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 I nie robiony w CHINACH! Ale gdzie???!!!: Ide zdjac pudlo z szafy zeby sprawdzic, czy nie zrobiles fotomontazu! Nie zauwazylem tego made ina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 No no chyba też się skuszę Większośc modeli revella aktualnie jest robiona w Polsce. Tylko te które są byłymy hasagawami czy posżły do zwiezdy są made in japan czy russia ewentualnie Italy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 8 Lutego 2013 Autor Share Napisano 8 Lutego 2013 No mnie to zdziwiło aż moja dziewczyna zdziwiła się Skoti - on ma w pip częśći, będzie nad czym pracować! Ale to nie to samo co King Tiger Trumpma w 1:16 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to fabryka produkująca wypraski dla Revella jest zlokalizowana gdzieś w okolicach Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Trzeba zrobić im wjazd do magazynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu_bb Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Z pokładem pojechali po całości. Nawet imitacja łączeń blach pokladu na drewnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 eee michu, to się wywala i ostawia samo odeskowanie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekaz Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Mam pytanie - Czy ktos zamierza robic ten model w wersji RC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 tak karaluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekaz Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Z checia zobaczylbym jak wygladaja prace u innych , zwiazane z tym modelem . Jakie uzyjecie napedy , zasilania i regulatory . Ja dzis dokanlem kilku zamowieni odnosnie wyposazenia tego modelu ( ster , wal i sroba co do silnika i calej elektroniki to jeszce sie zastanawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Model leży na półeczce i grzecznie czeka Szybko go nie zacznę chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi