kalaruch Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 Kwiatuszek - reedycja z bajerami. Nie mogłem się powstrzymać. Ogólnie wypraski stare Matchboxa-Revella, dodali łańcuszek, lufy, maszty relingi i flagsztoki, przyklejany drewniany pokład, flagi sygnałowe i blachy. Instrukcja nowych detali: Nowa ferajna: I nie robiony w CHINACH! Ale gdzie???!!!: Cytuj
Warka Bear Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 I nie robiony w CHINACH! Ale gdzie???!!!: Ide zdjac pudlo z szafy zeby sprawdzic, czy nie zrobiles fotomontazu! Nie zauwazylem tego made ina! Cytuj
Skoti Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 No no chyba też się skuszę Większośc modeli revella aktualnie jest robiona w Polsce. Tylko te które są byłymy hasagawami czy posżły do zwiezdy są made in japan czy russia ewentualnie Italy. Cytuj
kalaruch Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 No mnie to zdziwiło aż moja dziewczyna zdziwiła się Skoti - on ma w pip częśći, będzie nad czym pracować! Ale to nie to samo co King Tiger Trumpma w 1:16 :P Cytuj
Ritter Napisano 9 Lutego 2013 Napisano 9 Lutego 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to fabryka produkująca wypraski dla Revella jest zlokalizowana gdzieś w okolicach Bydgoszczy. Cytuj
kalaruch Napisano 9 Lutego 2013 Autor Napisano 9 Lutego 2013 Trzeba zrobić im wjazd do magazynu Cytuj
michu_bb Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Z pokładem pojechali po całości. Nawet imitacja łączeń blach pokladu na drewnie . Cytuj
kalaruch Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 eee michu, to się wywala i ostawia samo odeskowanie proste Cytuj
Jarekaz Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Mam pytanie - Czy ktos zamierza robic ten model w wersji RC ? Cytuj
Jarekaz Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 Z checia zobaczylbym jak wygladaja prace u innych , zwiazane z tym modelem . Jakie uzyjecie napedy , zasilania i regulatory . Ja dzis dokanlem kilku zamowieni odnosnie wyposazenia tego modelu ( ster , wal i sroba co do silnika i calej elektroniki to jeszce sie zastanawiam ) Cytuj
kalaruch Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 Model leży na półeczce i grzecznie czeka Szybko go nie zacznę chyba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi