daru65 Napisano 11 Lutego 2013 Napisano 11 Lutego 2013 Witam! Tak troche na boku budowy YAMATO i eksperymentalnie,zwlaszcza jesli chodzi o morze , powstala ta oto dioramka Cytuj
sotter Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Zdecydowanie bardziej podoba mi się Yamato w Twoim wykonaniu. Luizjana robi troszkę wrażenie jakby to był model z plasteliny ale to pewnie wina makro. Olinowanie jest chyba najsłabszym elementem. Za to morze - 1 klasa. Cytuj
Forest Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Co do modelu, to relingi jakieś takie grubaśne, pokłady można by też bardziej dopieścić... Morze wymiata Cytuj
duszek Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Zgodze się z przedmówcami że model wygląda troche sztucznie. Dokładnie jak z plasteliny. Natomiast morze faktycznie, wymiata. Cytuj
Ostach Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Model jest spoko, wash może trochę niestaranny, mam wrażenie, że farba chyba trochę grubo położona, woda za to bardzo fajna. Natomiast ramka jest według mnie zbyt ciężka optycznie w porównaniu z resztą. pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi