daru65 Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Witam! Tak troche na boku budowy YAMATO i eksperymentalnie,zwlaszcza jesli chodzi o morze , powstala ta oto dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Ładniutki I fajnie wykonany - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Zdecydowanie bardziej podoba mi się Yamato w Twoim wykonaniu. Luizjana robi troszkę wrażenie jakby to był model z plasteliny ale to pewnie wina makro. Olinowanie jest chyba najsłabszym elementem. Za to morze - 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Co do modelu, to relingi jakieś takie grubaśne, pokłady można by też bardziej dopieścić... Morze wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Zgodze się z przedmówcami że model wygląda troche sztucznie. Dokładnie jak z plasteliny. Natomiast morze faktycznie, wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Model jest spoko, wash może trochę niestaranny, mam wrażenie, że farba chyba trochę grubo położona, woda za to bardzo fajna. Natomiast ramka jest według mnie zbyt ciężka optycznie w porównaniu z resztą. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi