RH Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Model Dragona uzupełniony o kalki z AeroMastera. Fw-190 A-4 w malowaniu I./JG1 z bazy lotniczej Deelen,w Holandii z lata 1943r . W opisach na fotografii zaznaczyłem że latał nim pilot Lt Hans Ehlers ,ale poza nim pilotował go także Lt. Eberhard von Burath Cóż moge wiece napisać ...., model już nie pierwszej jakości , więc większość kolegów już się z nim musiało zetknąć ,a co za tym idzie i na własnej skórze odczuć jego złe i dobre strony Jako ciekawostkę moge tyle dodać od siebie że w tym modelu Dragon dodał całkiem nowe wypraski z kadłubem i elementami przypisane temu modelowi (A-4) ,które zostały moim zdanie lepiej wykonane coś ala Tamiya Jeszcze jeden szczegół ,który przeoczyłem w opisie .Mianowicie Dragon w zestawie pokazuje ,aby zamontować wewnętrzne osłony kół(te środkowe .) Wypatrzyłem szczegół dotyczący oslon podwozia ,w tej maszynie były one zdjęte .Ot taka uwaga dla chcących go zrobic w tym malowaniu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Model FAN Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Model ładny tylko zdjęcia jakieś takie słabe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Bo zabrakło charakterystycznego dla kolegi balkoniku jako tła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Bo zabrakło charakterystycznego dla kolegi balkoniku jako tła. i iglaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts