RH Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Model Dragona uzupełniony o kalki z AeroMastera. Fw-190 A-4 w malowaniu I./JG1 z bazy lotniczej Deelen,w Holandii z lata 1943r . W opisach na fotografii zaznaczyłem że latał nim pilot Lt Hans Ehlers ,ale poza nim pilotował go także Lt. Eberhard von Burath Cóż moge wiece napisać ...., model już nie pierwszej jakości , więc większość kolegów już się z nim musiało zetknąć ,a co za tym idzie i na własnej skórze odczuć jego złe i dobre strony Jako ciekawostkę moge tyle dodać od siebie że w tym modelu Dragon dodał całkiem nowe wypraski z kadłubem i elementami przypisane temu modelowi (A-4) ,które zostały moim zdanie lepiej wykonane coś ala Tamiya Jeszcze jeden szczegół ,który przeoczyłem w opisie .Mianowicie Dragon w zestawie pokazuje ,aby zamontować wewnętrzne osłony kół(te środkowe .) Wypatrzyłem szczegół dotyczący oslon podwozia ,w tej maszynie były one zdjęte .Ot taka uwaga dla chcących go zrobic w tym malowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Model ładny tylko zdjęcia jakieś takie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Bo zabrakło charakterystycznego dla kolegi balkoniku jako tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Bo zabrakło charakterystycznego dla kolegi balkoniku jako tła. i iglaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi