Grzesko Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Szukam zdjęć ZSU-23-4 Shilka w Polskim Wojsku. Zdjęcia, malowanie, ogólnie wygląd zewnętrzny konkretnych wersji. Chce na warsztat go zapodać i szukam materiałów. Wszystkim dziękuje z góry za pomoc. Grześko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zderzak Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Kiedyś popełniłem ten model, także co nieco mogę napisać. W "nowym" trójkolorowym malowaniu zrobisz chyba tylko w barwach 9BKPanc. Na forum są zdjęcia autorstwa Tomka Mroczkowskiego, w dziale Walkaround. Dodatkowo znajdziesz tam też chyba fotki oliwkowych Szyłek, będących wcześniej na wyposażeniu 10 i 34 BKPanc oraz bodajże 1BKPanc z Wesołej (teraz nie pamiętam już). Część została przerobiona już na zmodernizowane Białe, więc jeśli masz chęci i czas, możesz się pokusić. Jeśli dobrze pamiętam miałem kiedyś zdjęcie trójbarwnego, starego kamuflażu na polskiej Szyłce, ale musiałbym poszukać. Link do walkarounda: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=70&t=5345 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesko Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Super dzięki za odpowiedź . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts