Peter_D Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Cześć Chciałbym wam zaprezentować model Little Angel (moja własna nazwa ;) ) Model prawdopodobnie pochodzi z serii Battleship Yamato, albo jakoś tak. Nie jestem w tym specem. Leżał sobie już jakiś czas to postanowiłem go odrestaurować. Jako większe wyzwanie postawiłem sobie stworzenie podstawki przedstawiającej delikatnie wzburzony ocean. W sumie chyba udało mi się uzyskać taki efekt bardzo niewielkim nakładem kosztów, bez specyfików typu Still water ani nic podobnego. Na wszystko to składa się: - wieczko od serka (wyglądało wystarczająco futurystycznie) - gips - szpachla - drucik jako wysięgnik - folia metalowa od wspomnianego wcześniej serka Wszystko to malowane humbrolami razem z suchym pędzlem. Zapraszam do komentowania Więcej fotek: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=3895#p3895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Ciekawa koncepcja a przy okazji recycling. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi