Karol_Max Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 To będzie genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Poszła pierwsza warstwa podkładu - niewygodna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Choć okręcik mały, skóry tanie nie sprzeda... Test ognia artyleryjskiego ( technika ze scenki Behemot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Gdyby udało Ci się nadać mu wygląd jakby leżącego bałwana - nie wiem jak to lepiej odpisać, to moim zdaniem wyglądałby ten wystrzał lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Gdyby udało Ci się nadać mu wygląd jakby leżącego bałwana - nie wiem jak to lepiej odpisać, to moim zdaniem wyglądałby ten wystrzał lepiej. kumam.... Zobaczymy przy następnych jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Malowanie wstępne ala LUNAPARK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Kolory faktycznie jakieś fantasy, ale w końcu i projekt też, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Pierwsza warstwa żelu valejlo jeszcze schnie. Pociągnę jeszcze dla wyrównania transparentnym niebieskim i kolejna warstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2014 Share Napisano 3 Lutego 2014 A będziesz wieszał jakieś żagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 A będziesz wieszał jakieś żagle? Nie inaczej ;) Żagle jeszcze nie malowane.... Po zużyciu żelu valejlo i podmalowaniu niebieską transparentną, nałożyłem białą jako pianę + mazak tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Wszystko by było super ale ta woda daje trochę po oczach. Pewnie nie ma już możliwości poprawienia tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 22 Lutego 2014 Autor Share Napisano 22 Lutego 2014 Wszystko by było super ale ta woda daje trochę po oczach. Pewnie nie ma już możliwości poprawienia tego ? To raczej kwestia fotek - mam dosyć ostre światło, w naturalnym jest spokojniejsze ale i tak to temat fantasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Lutego 2014 Share Napisano 23 Lutego 2014 piękne wody ciepłego oceanu, ja bym się tam koloru nie czepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Marca 2014 Autor Share Napisano 1 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Marca 2014 Share Napisano 1 Marca 2014 ładnie odpowiedzieli ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi