Dumo Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Budowa i malowanie zakończone, czekam aż wyschnie i zaczynam zabawę z brudzeniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Możesz pokazać rzut na tylną tablice rejestracyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Blaszka eduard, kalki toro model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Noo, ale na drzwiach masz stary wzór numeru rej: UCB 5660. To się trochę kłóci. No, chyba że masz gdzieś papiery na taki misz-masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Noo, ale na drzwiach masz stary wzór numeru rej: UCB 5660.To się trochę kłóci. No, chyba że masz gdzieś papiery na taki misz-masz. Właściwa ale oznaczenia są SF. Już pisałem wcześniej Niestety kalki toro się kłócą z blaszką edka i napisy są najnormalniej za duże dlatego dałem skróconą wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Ups... nie doczytałem o tym sf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Nawiasem mówiąc,gdybyś dał cywilną rejestarcję to wszystko było by GIT(bez s/f) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Października 2013 Autor Share Napisano 29 Października 2013 Nie mogłem znaleźć nic, przewaliłem monografie i google, wszędzie zagrniczne rejestracje lub zabytkowe zółte polskie. I tak to nie ma dużego znaczenia. Jutro galeria jeśli dobrze wszystko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Października 2013 Autor Share Napisano 30 Października 2013 Dzisiaj galeria tej kreatury ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi