Jumo Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Wyrób Stugo- podobny . Zrobiony latem zeszłego roku tak na szybciora bo był akurat pod ręką . Zabawa przerodziła się w mikro-warsztaty dla zainteresownych sąsiadów którzy prez płot pytali "A jak Ty to maleństwo pomalujesz" . No i pomalowałem jak ? - zobaczcie sami . Wrzucam teraz dopiero bo nie miałem nic skończonego żeby przetestować nowe oświetlenie namiotu bezcieniowego Z tego co pamiętam farbki były Valleyo do tego jakies starte pigmenty i troszkę farbek olejnych . Acha pierwszy raz wtedy zastosowałem Mr. PrimerSurfacer 1000 zamiast zwykłego Surfacer-a 1500 jak zwykle. No i zostałem przy tym specyfiku . Parę zdjęc , będzie mi miło jeśli coś skrobniecie : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.Watson Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Fajny model. W końcu jakiś "czyścioch" Ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumo Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 Fajny model. W końcu jakiś "czyścioch" Ładny. Cieszy mnie że się podoba ....co do "czyścioch" hmm to następną galerią chyba zawiodę kolegę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARTH Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 no właśnie modelik ładny ale strasznie czysty, już miałem pytać gdzie syfek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts