Jumo Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Wyrób Stugo- podobny . Zrobiony latem zeszłego roku tak na szybciora bo był akurat pod ręką . Zabawa przerodziła się w mikro-warsztaty dla zainteresownych sąsiadów którzy prez płot pytali "A jak Ty to maleństwo pomalujesz" . No i pomalowałem jak ? - zobaczcie sami . Wrzucam teraz dopiero bo nie miałem nic skończonego żeby przetestować nowe oświetlenie namiotu bezcieniowego Z tego co pamiętam farbki były Valleyo do tego jakies starte pigmenty i troszkę farbek olejnych . Acha pierwszy raz wtedy zastosowałem Mr. PrimerSurfacer 1000 zamiast zwykłego Surfacer-a 1500 jak zwykle. No i zostałem przy tym specyfiku . Parę zdjęc , będzie mi miło jeśli coś skrobniecie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Fajny model. W końcu jakiś "czyścioch" Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Fajny model. W końcu jakiś "czyścioch" Ładny. Cieszy mnie że się podoba ....co do "czyścioch" hmm to następną galerią chyba zawiodę kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 no właśnie modelik ładny ale strasznie czysty, już miałem pytać gdzie syfek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi