szczur Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Shot at 2007-08-07 wzory malowań Shot at 2007-08-07 wnętrze: Shot at 2007-08-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) To może jeszcze ja coś dodam: Pzdr. edit: Fotografie pochodzą z strony: http://www.panzer.punkt.pl/ Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2007 fajne fotki wstawileś trzeba niemcom przyznać że jeżeli chodzi o malowanie (kamuflasz) to mieli calkiem sporo tych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Jeżeli wstawiacie już skany z publikacji książkowych, to chociaż zaznaczcie z jakich. Tu są jakieś takie tam regulacje prawne czy coś, dlatego lepiej zaznaczyć. Tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Dokladnie tak. Nalezaloby sie powolac na zrodlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Ok ja już zaznaczyłem z jakiej stronki to wziołem. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi