daro Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Widzieliście już to http://www.santisima.pl/ Po Bismarcku, trzebaby znowu wydać majątek i pewnie niewielu to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 No i pewnie w mniejszych miasteczkach po 15 numerach przestaną dowozić U mnie tak było z Bismarckiem, Titaniciem i Subaru. Do któregoś numeru były w kiosku, a potem już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 w zależności od wersji (prenumerata lub nie) od prawie 3500 do ponad 4000zł, okręt piękny ale dziękuję, nie skorzystam Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Siema JA akurat pracuję przy dostawie prasy do kiosków i musiałem rozwieść QRNA ponad 100 sztuk tego ładnego mimo wszystko BADZIEWIA... Wziąłem jeden egzemplarz i się przeraziłem ile mnie to by wyniosło... 140 numerów po około 25 zł ( w prenumeracie) wyniesie mnie 3500 zł... JA dziękuję za takie uszczęśliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Z jednej strony model nawet, nawet. Z drugiej strony taka kasa... Wychodzi 100 na miesiąc. Zrobiłbym go, gdyby znalazł mi się sponsor... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Ins@ne Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 A ja już zamówiłem prenumerate co tam że 3500 ,raz się żyje! Zresztą Bismarcka też buduje i niedługo zjawie się na tym forum z relacjami!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Zresztą Bismarcka też buduje i niedługo zjawie się na tym forum z relacjami Jędrek ps. grzechu79 coś nam się obija ze swoją relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Ins@ne Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Nooo Grzesiuuu coś zanikł, a myślałem że będzie do końca budowy!ale ja jeszcze tylko zobacze jak wrzuca się fotki i pojawie się z relacjami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Myślałem,żeby zaprenumerować ten model,jako gwiazdkowy prezent,ale jak sie dowiedziałem,że jaka cena całości i 35miesięcy czekania, zaprzestałem prenumeraty. Pokombinuję i zbuduje sam ten model w oparciu o opisy z internetu (bo model mi się podoba).Widze,że modele Occre i De Agostini bardzo się różnią w budowie kadłuba np.w kwestii wycinania okien armatnich w burtach i montowania w nich "ślepych armat" na dolnych pokładach. Ponieważ,nie mam jeszcze informacji jak to robi DeA, szukałem i znalazłem jak to robi hiszpańska fma Altaya,która proponuje subskrypcje Santissimy,ten sam model, w tej samej +/- cenie, tylko w euro. Widze,że zamiast zamiast wycinania okien w burtach, będzie specjalne listwy poszycia z wycietymi już oknami. Ale nadal nie wiem,jak bedą montować armaty w tych oknach.Z innego źródła wiem,że armaty w tej epoce były już czarne ,bo z żeliwa a nie z brązu. U DeAg. widzę żółte, tzn.stara technologia.Czy ktoś domyśla się, jak będą montowane "dummy cannons" w tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi